Chord Gitar Kapalang Nyaah

By | March 13, 2022

Chord Gitar Kapalang Nyaah. E mondok ge teu tibra kanteunan am F am am ieu hate teu puguh rasa dm da bongan kapalang nyaah.

Chord Abiel Jatnika CuevanaTV Ver Películas y Series
Chord Abiel Jatnika CuevanaTV Ver Películas y Series from cuevana3tv.nommeraadio.info

F am am ieu hate teu puguh rasa dm da bongan kapalang nyaah. Em c b em c am b em b c b em. Chord gitar lagu sunda serta lirik lagu kapalang nyah.

[Intro] Bm G Bm C Bm Bm Mapay Jalan Satapak G Ngajugjug Ka Hiji Lembur Em Henteu Karasa Capena Bm Sabab Aya Nu Diteang Bm Hujan Angin Dor Dar Gelap G Hunteu Aya Keur Ngiuhan Em Sanajan Awak Rancucut Bm Teu Paduli Kajeun Teuing F# Nu Penting Mah Asal.

Em c b em c am b em b c b em em teu wasa kedah ngantosan am. Intro;em c b em c am b em b c b em em teu wasa kedah ngantosan am kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur Single pop sunda terbaru abiel jatnikakapalang nyaahvoc.

Intro Em C B Em C Am B Em B C B Em Verse Em Teu Wasa Kedah Ngantosan Am Kanteunan Mun Lami Hasrat Hate Ngagedur B Hoyong Patarema Dina Em Soca Sanaos Sakiceup C Em Em Ieu Hate.

Original chord dari ~ em lihat di bawah. Simak chord gitar lagu sunda yang berjudul kapalang nyaah abiel jatnika beserta lirik dan kunci gitar lagu kapalang nyaah. Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup.

Redaksional Abiel Jatnika, Chord Gitar, Chord Gitar Indonesia, Chord Gitar Sunda.

F am am ieu hate teu puguh rasa dm da bongan kapalang nyaah. Chord gitar dan lirik lagu kapalang nyaah by abiel jatnika. Berikut chord gitar dan lirik lagu kapalang nyaah dari abiel jatnika.

Senin, 26 Oktober 2020 16:33.

Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur. Termasuk, video kapalang nyaah di akhir tulisan ini. Ver behemoth pelicula completa en español latino 2003, ver pelicula el behemoth online latino, ver la pelicula completa de la novia del behemoth.

Am Teu Wasa Kedah Ngantosan Dm Kanteunan Mun Lami Hasrat Hate Ngagedur E Hoyong Patarema Dina Soca Am Sanaos Sakiceup (Intro) F Am Am Ieu Hate Teu Puguh Rasa Dm Da Bongan Kapalang Nyaah.

[hd] behemoth 2003 ver película online castellano gratis february 27, 2020 get link; Berikut ini adalah lirik dan chord lagu kapalang nyaah dari abiel jatnika. Berikut ini chord kunci gitar dan lirik lagu kapalang nyaah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.